Ombyggnad


  Att bygga om är ett stort område med många olika val. Syftet kan vara att göra rum för fler, slippa flytta när familjen växer. Vissa vill skapa en hemmabio utan ljudläckage andra drömmer om en väl fungerande vinkällare. Vissa har hittat drömboendet men med en hopplös planlösning, då kan man vilja blåsa rent och börja om på nytt. Eller så saknar man bara förvaring. En del vill flytta en vägg, riva en vägg eller föra upp en ny vägg för att dela av större ytor. Andra vill flytta en dörr. Någon har irriterat sig på alla lösa kablar vi samlar på oss genom åren och vill nu, en gång för alla bli av med dem. Kanske är luften inte den bästa och ett ventilationssystem behöver planeras in? Eller en väl genomtänkt belysning, inne eller ute.

 Vad det än är som behöver byggas om så kan det skilja stort från familj till familj. Det kan vara allt från en villa till radhus eller lägenhet. Det kan vara en fjällstuga eller fritidshus, i Sverige eller utomlands. Kanske ett nytt garage eller båthus.

Skälet till att vilja bygga om kan vara många, alla fall är unika och lösningarna likaså. Nedanför följer några exempel på tidigare ombyggnationer vi gjort.                                       © 1999 - 2022    All rights reserved - A1 Design, Hörnåkersvägen 10, 183 65 Täby, Sweden      +46 8 7320040    bo@a1design.se